DK / NO

+45 53 53 54 34
info@bogl.dk

Facebook Instagram LinkedIn

05.09.22

BOGL udstiller på Oslo Architecture Triennale 2022

05.09.22

Fremtidens Gårdhave er flyttet fra Straussvej til det gamle Munch Museum i Oslo i anledningen af Oslo Architecture Triennale 2022 – ‘Mission Neighbourhood’. Triennalen undersøger vores byer fra et helt nært nabolagsperspektiv og gårdhaven er vores bud på, hvordan vi kan skabe byer, der både er mere bæredygtige og sociale.

Det ikoniske museum bliver forvandlet til et nabolags-laboratorium – et alternativt udstillingsrum og kulturhus. Hvis du er i nærheden, kan du trykke din egen plakat, tage på en 12 timer lang musikalsk rejse gennem tid og rum og selvfølgelig se Fremtidens Gårdhave udstillet. Kunstner Niels Pugholm har lavet tre smukke modeller i keramik af projektet, der er udstillet sammen med fotos, illustrationer og materialeprøver.

Gårdhaven er et bæredygtigt byggeri og banebrydende LAR-projekt. Projektet er et såkaldt demonstrationsprojekt, der undersøger, hvordan en klimatilpasning af de københavnske gårdhaver kan gå hånd i hånd med udvikling af grønne og rekreative regnvandsløsninger. Som det første LAR-projekt i Danmark bliver regnvand renset biologisk til en kvalitet så ren, at det kan bruges til leg som et rekreativt element i gården. Det betyder, at de omkringliggende kældre undgår at blive oversvømmet, og at børn (og voksne) kan soppe i renset regnvand.

Triennalen er åben fra den 22. september til den 30. oktober 2022, og du kan læse hele programmet her.

Billede fra Oslo Architecture Triennale.