DK / NO

+45 53 53 54 34
info@bogl.dk

Facebook Instagram LinkedIn

07.04.22

Åbent for ansøgninger til BOGLs næste praktikanthold

07.04.22

Vi leder efter et nyt hold dygtige praktikanter, der har lyst til at være en del af en ung, kreativ og ambitiøs tegnestue. Som praktikant hos os får du et lærerigt ophold med stort ansvar og varierede opgaver. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores fastansatte medarbejdere, besøge projekter og se nogle af dine idéer blive til virkelighed. Tidligere praktikanter har for eksempel arbejdet med Masterplanen for Laksevågneset i Bergen, Sundbyøster Plads og et midlertidigt byrum i forbindelse med Tour de France, der ligger ruten forbi København til sommer. Vi arbejder med mange forskellige metoder, projekttyper og skala – og så brænder vi for vores fag og tror på, at landskabsarkitektur kan være med til at skubbe verden i en grønnere retning.

Vi forestiller os, at …

– du studerer til landskabsarkitekt, urban designer eller byplanlægger og har afsluttet din bachelor. Men vi er også åbne for andre fagligheder, ligesom vi modtager praktikanter fra hele verden

– du er god til Autocad, Adobe-pakken og 3D i fx Rhino eller Sketch-up

– du har grafisk sans

– du er nysgerrig, åben og imødekommende og ikke er bange for at tage ansvar og arbejde selvstændigt

Vi starter ugen ud med morgenmad og slutter den ofte af med bordtennis og en fredagsøl. Frokosten er altid vegetarisk (og gratis for praktikanter), og vi spiser den sammen ved et langbord. I løbet af efteråret besøger vi projekter og tager på udflugt, og når julen nærmer sig, holder vi en julefest.

DET PRAKTISKE

Praktikopholdet løber fra august til og med januar 2023, er fuldtid og lønnet med 6.500 kr. om måneden (inkl. frokost).

Praktikopholdet finder sted på tegnestuen i København på Tranevej 16, 2400 NV.

Du søger ved at sende dit CV, portfolio og en kort motivation i en e-mail til Kamille Hansson på kah@bogl.dk – skriv ’praktik’ i emnefeltet. Husk at skrive dine kontaktoplysninger på dit CV og portfolio.

Dit portfolio må gerne være på engelsk, dansk, norsk eller svensk, og begræns gerne tekstmængden til et minimum. Vi ser helst at dit materiale indeholder få og gode eksempler på dine seneste projekter. Er du nysgerrig på, hvordan livet som praktikant er hos BOGL, kan du få et indblik på vores Instagram.

Ansøgningsfristen er den 2. maj og vi afholder samtaler i uge 20.

Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte Kamille på kah@bogl.dk eller ringe på tlf. +45 31 14 75 19.

Hvis du vil have et indblik i vores projekter og hverdag på tegnestuen, kan du følge os på Facebook, Instagram og LinkedIn.

Vi håber, at du har lyst til at være i praktik hos os og glæder os til at høre fra dig.

// Read the job posting in English here: Internship BOGL_Autumn 2022 (pdf)