DK / NO

+45 53 53 54 34
info@bogl.dk

Facebook Instagram LinkedIn

Trelleborg Sealing Solutions

Det kuperede, Nordsjællandske morænelandskab, som omgiver Trelleborg Sealing Solutions’ nye domicil og produktionsbygning, kondenseres på den spidse, trekantede grund til et berigende, skandinavisk naturområde, der udgør en rekreativ ramme og understøtter den moderne virksomheds identitet.

Det nye domicil placeres centralt i en lysning i det græsklædte, let bølgende landskab. Kvaliteten af den eksisterende landskabelige kontekst øges, så udearealer og arkitektur fremstår med en samlet skandinavisk enkelhed. Samtidig skabes en tydelig identitet for landskabet, hvor hovedgrebet er brugen af enkle bøgetræer og små søer, der skaber et åbent landskab og fremhæver det bølgende terræn. På den måde giver udearealerne den stringente, horisontale arkitektur et velafbalanceret modspil, samtidigt med at koblingerne mellem bygning og landskab fremhæves.

Visionen er at skabe en troværdig og unik ramme, der udnytter kvaliteten i grundens størrelse samtidigt med, at de helt bygningsnære udearealer optimeres, så det nye domicil ikke får en glemt bagside. Via stier i landskabet kan naturen nydes helt tæt på, mens arkitekturens store luftige glaspartier skaber stærke visuelle forbindelser til det rekreative landskab, så medarbejderne har kan nyde udsynet til naturen fra både arbejdspladser og fælleszoner.

.

Tags Office

Sted Helsingør, Nordsjælland

Areal 90.000 m2

Bygherre Trelleborg Sealing Solutions

Status Igangværende

Team ERIK arkitekter, Oluf Jørgensen A/S