+45 53 53 54 34
info@bogl.dk

Facebook Instagram LinkedIn

Christianshavns Gymnasium

Med renoveringen af gårdarealet til Christianshavns Gymnasium skolens elever fået en funktionel skolegård med et nyt og moderne samlingssted. For at skabe et mere åbent rum, hvor de smukke historiske facader kommer bedre til deres ret, er cyklerne, som fyldte det meste af gården, organiseret i to etager op mod hegnet til gårdens åbne side.

Dermed har vi skabt plads til at hænge ud. Man kan sidde på træterrasser over cyklerne, på den brede trappe op til terrasserne, på indbyggede bænke langs bygningsfacaden eller på den cirkelformede bænk i to niveauer, der er gårdens ikoniske figur. Bænken kan til hverdag bruges til udendørs gruppearbejde og ophold i mindre grupper i pauserne. Ved større begivenheder såsom juleafslutning og translokation skaber bænken et samlingssted for hele skolen. Derudover har eleverne fået en lille basketbane, og cirklens midte kan bruges til hockey. Og da rummet er forsænket, kan det desuden bruges til opstuvning af regnvand ved skybrud.

.

Tags bænk, bevægelse, gymnasium, københavn, ophold

Sted København

Bygherre Christianshavns Gymnasium

Areal 1350 m2

Årstal 2016-2017

Status Indviet december 2017