DK / NO

+45 53 53 54 34
info@bogl.dk

Facebook Instagram LinkedIn

Hvert projekt er en afspejling af stedet og de mennesker der bruger det. Målet er landskaber, som både er vedkommende og interessante at færdes i og vende tilbage til, på afstand og helt tæt på.

Når skønhed skaber forandring

Hos BOGL er vi specialister i landskabsarkitektur og planlægning, og vi har en klar mission: Vi vil inspirere, udfordre og engagere vores omverden med vores projekter og med udgangspunkt i vores faglighed. Vi tror nemlig på, at skønhed skaber forandring.

Skønhed opstår, når vi lykkes med at skabe smukke og funktionelle uderum til alt levende – mennesker, planter og dyr – på stedets præmis. For skønhed er i særdeleshed, når et projekt er skabt i dialog med stedets særlige karakter, muligheder og udfordringer. Det er dét, der gør hvert projekt til noget særligt. Skønhed er et sted, man har lyst til at vende tilbage til igen og igen.

Vores projekter skal være med til at skabe en positiv forandring i hverdagen og i verden. Vi vil efterlade en oplevelse af øget livskvalitet hos brugeren, fordi han eller hun er omgivet af noget smukt og brugbart. Og vi arbejder med at sikre en grøn og bæredygtig fremtid, hvor natur og mennesker trives og fungerer i fællesskab med hinanden. Selv mindre indgreb og små justeringer kan have stor effekt.

Det almene og det ekstraordinære

På BOGL arbejder vi med alt det, der ligger udenom, imellem og ovenpå vores bygninger og byer. Gennem de 10 år tegnestuen har eksisteret, har vi modtaget en lang række priser og anerkendelser for vores arbejde og været repræsenteret på udstillinger i både ind- og udland. Vi vinder størstedelen af vores opgaver gennem designkonkurrencer og ser det som et bevis på, at vi altid leverer et højt arkitektonisk niveau.

Vi har mere end 50 udførte projekter bag os, og flere af dem er blevet til attraktive destinationer. Det, tror vi, skyldes vores faglige opvækst. Vi er skolet i at forene det skønne med det funktionelle og bygbare på den rigtige måde. Nogle gange med traditionelle virkemidler, andre gange med nytænkende, innovative løsninger.

“Selvom vi rejste ud for at se landskaber og store industrielle anlæg, var det alligevel de menneskelige møder og historier, som gjorde størst indtryk. Det, vi skaber, skal bruges af mennesker. Vi arbejder mod det æstetiske og kunstneriske, men med henblik på at gøre hverdagen mere inspirerende, smuk, legende, funktionel, overraskende, og sanselig.”

BOGL er en prisvindende, skandinavisk arkitektvirksomhed med speciale i landskabsarkitektur og planlægning. Tegnestuen giver form til alle de rum og uderum, der findes udenom, imellem og ovenpå vores bygninger og byer. BOGL, som er en forkortelse for Bang og Linnet Landskab, blev grundlagt af Adam Bang og Jens Linnet i 2009 og tæller i dag 25 medarbejdere fordelt på to kontorer i henholdsvis København og Oslo. Tegnestuen ejes og ledes af landskabsarkitekterne Marie Furbo, Adam Bang og Jens Linnet.