DK / NO

+45 53 53 54 34
info@bogl.dk

Facebook Instagram LinkedIn

22.08.18

BOGL besøger Svendborg som led i konkurrencen om Det ny SIMAC

22.08.18

Med den indbudte konkurrence Det ny SIMAC, skaber Svendborg en ny, aktiv havnebydel og styrker samtidigt sin maritime identitet med et innovativt campusområde for Danmarks ledende søfartsskole SIMAC.

I et tæt samarbejde med Vandkunsten og Rolvung og Brøndsted, er BOGL i fuld gang med at udarbejde konkurrenceforslag til den todelte konkurrence. Første fase er udarbejdelsen af en fremtidssikret helhedsplan for det unikke område Nordre Kaj, som foruden uddannelsescentret skal danne ramme om et rigt erhvervs- og kulturliv.

Det samlede team besøgte i sidste uge Svendborg for at registrere de eksisterende omgivelser og kigge nærmere på stedets mange potentialer. ”Svendborg er jo på mange måder en stemningsfuld ministorby med et levende havnemiljø og kulturliv, og projektet rummer et kæmpe potentiale for at forstærke netop dette i form af et samlet campusmiljø på havnen”, udtaler Kreativ direktør Jens Linnet om projektet, der skal bygge bro mellem fortidens industrihavn, byen, et innovativt erhvervsliv og fremtidens uddannelsesinstitution.

Med helhedsplanerne for Stigsborg Havnefront i Aalborg og Scanport i Kastrup, har BOGL stor erfaring med at skabe attraktive rammer om fornyet liv i Danmarks havneområder. Første fase af konkurrencen om Det ny SIMAC afleveres primo oktober og der forventes en endelig afgørelse i februar 2019.