DK / NO

+45 53 53 54 34
info@bogl.dk

Facebook Instagram LinkedIn

26.11.21

Ledig stilling: Studentermedhjælper til Kommunikation og Business Development

26.11.21

Har du lyst til at være en del af en ung, kreativ og ambitiøs tegnestue, der giver dig mulighed for at bruge din faglighed og komme med idéer? Så er det måske dig, der skal være vores nye studentermedhjælper til Kommunikation og Business Development.

BOGL er en landskabstegnestue i rivende udvikling. Vi har et kontor i København og i Oslo og spændende projekter i gang i hele norden. Som student skal du være med til at formidle vores visioner og projekter og hjælpe med at vinde nye. Helt konkret betyder det, at du skal arbejde med at:

–  Skrive og redigere tekster til arkitektkonkurrencer
–  Skrive pressemeddelelser og promovere vores projekter i medierne
–  Indstille projekter til awards og priser
–  Producere indhold til vores hjemmeside
–  Planlægge og skrive opslag til sociale medier

Arbejdsopgaverne varierer og tilrettelægges efter dine kompetencer og interesser, så du kan også selv være med til at præge stillingen. Måske er du også god til at skrive debatindlæg, fotografere, arrangere events, producere film eller noget femte. Du kommer til at arbejde tæt sammen med Dorte Herman, der er ansvarlig for kommunikation og Business Development, og vores to direktører. Arbejdstiden er 10-15 timer om ugen fordelt over to dage, men vi er naturligvis fleksible i forhold til eksamener.

Vi forestiller os, at du …

–  studerer retorik, journalistik, dansk, kommunikation eller lignende og er i slutningen af din bachelor eller på din kandidat
–  skriver præcist, fængende og fejlfrit
–  kan formidle fagligt kompliceret stof til en bred målgruppe.
–  er flydende og fejlfri i dansk og engelsk
–  allerede kan – eller har mod på at lære – Adobe Photoshop og InDesign
–  er nysgerrig, åben og imødekommende og god til at tage ansvar og arbejde selvstændigt
–  ikke er bange for at bruge din faglighed og komme med gode idéer og input

Desuden er det et plus, hvis du interesserer dig for landskabsarkitektur og bæredygtighed. Vi starter ugen ud med morgenmad og slutter den ofte af med bordtennis og fredagsøl. Frokosten er altid vegetarisk, og vi spiser den sammen ved et langbord. I løbet af foråret besøger vi projekter og tager på udflugt, og når ferien nærmer sig, holder vi en sommerfest og får luftet danseskoene. Dine kommende kollegaer er fra Danmark, Sverige, Norge, Polen og Argentina, og vi har et respektfuldt, anerkendende og hyggeligt arbejdsmiljø.

Hvis du vil have et indblik i vores projekter og hverdag på tegnestuen, kan du følge os på Facebook, Instagram og LinkedIn.

PRAKTISK

Vi modtager ansøgninger løbende og holder samtaler i slut november. Du skal kunne begynde i slutningen af januar eller start februar 2022, hvor den nuværende student vil lære dig op.
Du søger ved at sende dit CV og en kort motivation i en e-mail til Dorte Hermann på dh@bogl.dk – skriv ”Student til kommunikation/BD” i emnefeltet.
Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte Dorte på dh@bogl.dk eller tlf +45 42 60 14 90

Vi glæder os til at høre fra dig.