DK / NO

+45 53 53 54 34
info@bogl.dk

Facebook Instagram LinkedIn

22.06.23

Jens Linnet er keynote speaker på IFLA 2023

22.06.23

For 59ende gang inviterer International Federation of Landscape Architects (IFLA) til verdenskongres. Som noget helt særligt er kongressen i år bilateral og bliver afholdt simultant i Nairobi, Kenya og Stockholm, Sverige. Det gør det muligt at deltage fysisk fra Nairobi og Stockholm – og virtuelt fra hele verden. Målet er at skabe bedre rammer for at samarbejde på tværs af landegrænser og tidszoner og blive inspireret af lokale løsninger på globale problemer.

Årets tema er “Emergent interaction” og målet er at undersøge “emerging forms of collective problem solving, networks of ideas and borderless strategies in order to find new solutions to the urgent issues of climate change, social inequality and biodiversity loss.”

Jens Linnet skal tale torsdag den 29. september kl. 09:45 (CET) i Stockholm, og oplægget bliver streamet og vist kl. 10:45 (EAT) i Nairobi. Han vil fokusere på, hvordan landskabsarkitektur kan bruges til at klimatilpasse vores landskaber og byer blandt andet ved at samtænke flere løsninger i ét projekt.

IFLA er en non-profit, apolitisk og ikke statslig organisation, der arbejder for at promovere landskabsarkitektur og styrke faget. Kongressen er rettet mod landskabsarkitekter, byplanlæggere, designer, ingeniører, forskere og alle andre, der er interesserede i, hvordan vi kan skabe et mere bæredygtigt, bygget miljø.

Læs det fulde program for verdenskongressen her og køb din billet her.