DK / NO

+45 53 53 54 34
info@bogl.dk

Facebook Instagram LinkedIn

11.12.20

Nyt ansigt hos BOGL i Oslo

11.12.20

Kontoret på Øvre Slottsgate i Oslo har haft meget at se til siden åbningen for et lille år siden. Derfor er vi glade for at kunne byde Martha Andrea Denneche velkommen hos BOGL. Andrea er startet som landskabsarkitekt i december og sammen med Betina Holt Haraldsen skal hun styrke BOGL’s afdeling i Oslo og sikre lokal tilstedeværelse for vores norske kunder og samarbejdspartnere.

Andrea er uddannet landskabsarkitekt fra Norges Miljø- og Biovitenskapelige Universitet, hvor hun skrev speciale om lokalklima i landskabsarkitektur. Et emne, hun er enormt engageret i, som har bidraget til, at hun var en ud af 47 Young Leaders i Urban Future Global konferencen i 2019. Derudover er Andrea med i et forskningsprojekt med Goethe Instituttet med fokus på et tværfagligt samarbejde mellem fagpersoner og kunstnere for at undersøge, hvordan mennesker kommunikerer om vejr og klimaforandringer.

Andrea har flere års erfaring fra Rambølls kontor i Drammen og er særlig stærk i 3D-modellering og detaljeprojektering – erfaringer og evner der allerede er sat i spil på vores norske projekter.

Velkommen!