DK / NO

+45 53 53 54 34
info@bogl.dk

Facebook Instagram LinkedIn

02.10.20

BOGL er prækvalificeret til konkurrence om Kemitorvet på DTU campus

02.10.20

Vi er glade for at kunne fortælle, at BOGL er udvalgt som et ud af fem teams til projektkonkurrencen om at designe Kemitorvet på Danmarks Tekniske Universitet i Lyngby.  

DTU er verdenskendt for sin banebrydende forskning indenfor alt fra bæredygtig energi til informationsteknologi, og vi glæder os til at komme med vores bud på et nyt samlingssted. Vi mener, at det fysiske møde er med til at udvikle og understøtte nye idéer, og derfor er det vigtigt, at Kemitorvet bliver et sted, hvor venskaber, tanker og opfindelser kan udvikles frit udenfor de faste rammerProjektet kombinerer vores erfaring med at tegne pladser og rum til skoler, da Kemitorvet skal være et centralt torv på universitet og et opholdsrum og mødested, der er attraktivt for både lærere, studerende og forskere.  

Universitetet i Lyngby er ikke helt ukendt grund for BOGL, der i tegnestuens tidlige dage bistod Algren og Bruun Landskabsarkitekter med en række opgaver på DTU. Senest har vi arbejdet på uderummene ved det nye Skylab, der bliver udført i år.   

BOGL deltager i konkurrencen sammen med arki-lab og Wissenberg A/SProjektkonkurrencen starter i midten af oktober og afleveres midt-december. I alt modtog DTU 20 ansøgninger.