DK / NO

+45 53 53 54 34
info@bogl.dk

Facebook Instagram LinkedIn

28.04.21

Landskabsarkitekt med 5-10 års erfaring til tegnestuen i København

28.04.21

Hos BOGL har vi travlt med en masse spændende, nye opgaver. Vi tegner blandt andet Folkeparken i Odder, Sundbyøster Plads på Amager og Slagterigrunden i Holstebro. Derfor er vi nu på udkig efter en landskabsarkitekt til vores team, der kan starte hurtigst muligt. Vi søger en alsidig landskabsarkitekt med 5-10 års erfaring, som har talent for at føre et projekt fra vision til virkelighed uden at gå på kompromis med kvalitet og æstetik.
Du kommer til at arbejde som sagsarkitekt på større byrumsopgaver, hvor du skal følge projekterne gennem alle faser fra den tidlige konceptudvikling til projektering og udførelse.

Vi forventer, at du
… er uddannet landskabsarkitekt
… har 5-10 års erfaring med projektering af landskabsprojekter
…. er grundig og nysgerrig i dit arbejde og har stor opmærksomhed på såvel detalje som helhed
… arbejder selvstændigt og kan skabe fremdrift på sagerne
… er dygtig til skitsering og formgivning
… har erfaring med alle faser fra dispositionsfor­slag over hovedprojekt, udarbejdelse af udbuds­materiale til udførelse og fagtilsyn
…. kan varetage en dialog med kunder og samarbejdspartnere på dansk – både mundtligt og skriftligt

Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring med 3D projektering, klimatilpasning eller udbud.

Vi tilbyder
Vi kan tilbyde en alsidig hverdag på en ambitiøs, selvstændig landskabstegnestue med dygtige kolleger og et legende, kreativt og socialt arbejdsmiljø. Som sagsarkitekt i vores projekteringsteam, kommer du til at arbejde med større og mindre byrum og landskabsopgaver fra dispositionsforslag til fagtilsyn. Du får stor indflydelse på dine projekter, faglig sparring og god ledelsesmæssig opbakning.

Vil du være med på holdet?
Så send en kort ansøgning, CV samt eksempler på dit arbejde til info@bogl.dk, eller ring til Adam Bang på +45 61 26 97 34 for en uforpligtende samtale. Vi holder samtaler løbende, så gør det gerne hurtigst muligt. Alle ansøgninger behandles fortroligt, hvorefter vi kontakter de relevante ansøgere med henblik på en samtale.
Hvis du er nysgerrig på vores projekter og livet på tegnestuen, kan du også finde os på LinkedIn, Instagram og Facebook.

Vi glæder os til at høre fra dig.