DK / NO

+45 53 53 54 34
info@bogl.dk

Facebook Instagram LinkedIn

26.06.24

Passagen i Thisted hædres med international landskabspris

26.06.24

Projektet ”Passagen og Smedjen i Thisted” er blandt dette års vindere ved LILA – Landezine International Landscape Award. Det står klart efter at medlemmerne af LILA 2024-juryen, Catherine Mosbach, Joost Emmerik, Lilli Lička, Lisa Diedrich og Zaš Brezar, har udvalgt vinderne af denne, 9. udgave af LILA.

I alt 30 projekter fra lande som Chile, Portugal, Kina og New Zealand var shortlisted til årets Jury Award, hvoraf 5 blev udnævnt som vinderprojekter.

Passagen i Thisted var eneste danske projekt med i opløbet om den anerkendte pris. Projektet var nomineret i kategorien ”Public Projects”, der hædrer ”interesting and exceptional publicly accessible social spaces”. Nærstudér indstillingen af projektet, der overbeviste juryen her. 

LILA – Landezine International Landscape Award blev grundlagt i 2016 af Zaš Brezar, der også er grundlægger af mediet Landezine, og Robert Schäfer, der er journalist og grundlægger af mediet Topos Magazine. Prisen har til formål at påskønne verdens mest interessante og progressive landskabstegnestuer og deres projekter og er blandt én af de mest eftertragtede landskabspriser internationalt.

Det er Landezine Media LLC, der står bag LILA – Landezine International Landscape Award.

Passagen i Thisted er blevet til i samarbejde med Anders Hjortnæs, A&I Rådgivende Ingeniører, Studio Mock-up og Beatrice Hansson for Thisted Kommune og med støtte fra Realdania.