DK / NO

+45 53 53 54 34
info@bogl.dk

Facebook Instagram LinkedIn

08.12.23

BOGL har vokseværk og ansætter erfaren landskabsarkitekt og en ny faglighed i København

08.12.23

I løbet af sensommeren og efteråret har vi vundet store og spændende opgaver som Grønne byrum og skybrudssikring i Sigurdsgade og sidegader og Transformationen af Bispebjerg Torv og Frederiksborgvej. Derfor ansætter vi nu to erfarne og dygtige medarbejdere i København og runder 2023 af med en varm velkomst til landskabsarkitekt Sigrid Thing og ingeniør Ulrik Lassen.

Sigrid Thing har en bachelor fra Central Saint Martins College of Art and Design i London og er uddannet arkitekt med fokus på landskaber fra Arkitektskolen i København. Hun kommer med næsten 10 års erfaring som landskabsarkitekt blandt andet fra Schønherr, Rubow og Juul Frost Arkitekter. Sigrid har altså en bred erfaring som landskabsarkitekt, både med den indledende fase og projekteringsfasen og en stor interesse i, hvordan man skaber levende byer og byrum. Sigrid er i gang på skybrudssikringen af Sigurdsgade og kan kontaktes på st@bogl.dk og +45 81 11 46 38.

Ulrik Lassen, der er uddannet ingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet, har arbejdet et årti hos Rambøll i deres afdeling for klimatilpasning. Han er interesseret i bæredygtige transformationer af byens rum og specialiseret i bæredygtighed, byudvikling og klimatilpasning, som han kommer til at styrke tegnestuens kompetencer indenfor. Ulrik skal være projekt- og projekteringsleder på projekter med fokus på klimatilpasning og bæredygtighed og kommer altså til at være et helt nyt fagligt input på tegnestuen. Han kan kontaktes på ul@bogl.dk og +45 81 11 60 47.

Vi er glade for, at Sigrid og Ulrik er blevet en del af BOGL, og ved, at de begge vil spille en vigtig rolle i at udvikle og kvalificere vores projekter. Ansættelserne betyder, at BOGL er vokset med 7 medarbejdere i København og 4 i Oslo i 2023 og nu tæller 36 medarbejdere i alt.