DK / NO

+45 53 53 54 34
info@bogl.dk

Facebook Instagram LinkedIn

09.02.21

Jens Linnet på webinar om bydesign i børnehøjde

09.02.21

Hvad er bæredygtig byudvikling? Og hvordan designer vi, så børn har det godt i en by? Det – og meget andet – vil BOGL’s kreative direktør, Jens Linnet, forsøge at svare på i et webinar og en paneldiskussion afholdt af det chilenske kunst- og kulturcenter Centro Cultural La Moneda. Webinaret kommer i forlængelse af udstillingen Nordic Sustainable Cities, der siden oktober har fremvist bæredygtig arkitektur fra Danmark, Finland, Norge og Sverige. 

Jens vil blandt andet tale om, hvordan vi hos BOGL altid forsøger at understøtte børns egen fantasi og intuitive leg i vores landskaber, inspireret af naturen. Det betyder, at vi ikke tegner traditionelle skolegårde, men landskaber der opfordrer til kreativitet og uprogrammeret leg. Når vi tegner byrum og parker, designer vi altid (også) til børn og unge, der kan være katalysatorer til at genere byliv i et ellers mennesketomt og utrygt område. Ved at gøre byrum attraktive for børn og deres familier skaber vi byliv, der avler mere byliv. Desuden forsøger vi at tegne byrum, der kan bidrage til lokalområdet ved at være åbne og inviterede  også efter skoledagen er slut. Det er for eksempel tilfældet ved Kalvebod Fælled Skolehvor landskabet er en naturlig forlængelse af fælleden.  

Udover Jens Linnet deltager finske Eeva Astala, norske Nicolás Jury og chilenske Nubelab. Se med via Centro Cultura La Moneda’s facebookside kl. 16 i dag tirsdag den 9. februar.

Temaet for webinaret er Barndom og Arkitektur, og det er er arrangeret af det chilenske kunst- og kulturcenter Centro Cultural La Moneda.