DK / NO

+45 53 53 54 34
info@bogl.dk

Facebook Instagram LinkedIn

12.02.21

Lyskunst i Remiseparken

12.02.21

Februar har været en vintermåned med stort v, men Copenhagen Light Festival 2021 har i bogstavelig forstand gjort de mørke vinteraftener lidt lysere. Siden starten af måneden har mere end 30 værker givet de københavnske gader liv og lidt ekstra farve. I Remiseparken er det både store og små værker, der lyser op, når solen er gået ned. Små, glødende svampe skaber en magisk fornemmelse og er samtidig en subtil opfordring til, at vi passer bedre på jorden og dens mange organismer. Værket hedder Interconnection og er skabt af Sara Ki Noguera Plans & Jonathan Ki Lindhult. Hævet over skovbunden et stort gyngestativ bugter et andet stykke lyskunst siget langtfleksibelt LED rør. Værket hedder Release og er skabt af Clarissa Concilio og Paolo Rota som reaktion på coronapandemiens mange begrænsninger. Men, det er ikke kun i februar, at Remiseparken bliver lyst op. Hvis du forsætter videre gennem parken til Elleskoven og går en tur på de hævede stålstier, vil du opdage, at der er indlagt lys under dem – som et lille hverdags-lyskunstværk, der viser vej gennem skoven året rundt. 

Remiseparken er ikke det eneste BOGL projekt, der soler sig i kunst. Langs Havnepromenaden lyser trampolinerne om kap med e300 meter lang RGB-LED slange formet som en krusedulle og BubbledsBubbleds består af 20 farverige cirkler med lysdioder i, der hænger langs hele havnens bolværk og fremkalder følelsen af bobler, der danser i havet. 

De lysende trampoliner, Interactive Trampoline II, er skabt af Cong Liu, mens Robert Jülke, Michaela Hladka & Ivelin Demitrov Dimitrov står bag BubbledsPressure af skabt af Hans E Madsen og Frederik Dahl Hougs. Alle værkerne lyser op mellem kl. 17:00 og 22:30 frem til den 27. februar og er gratis at besøge.