DK / NO

+45 53 53 54 34
info@bogl.dk

Facebook Instagram LinkedIn

03.02.21

GODT NYTÅR

03.02.21

2020 har på mange måder været et overraskende, særligt og skelsættende år hos BOGL.

For 12 måneder siden slog vi dørene op til vores nye kontor i Oslo, et år efter har vi ansat syv nye medarbejdere. To af dem sidder i Norge, resten på Tranevej 16 i Nordvest. De tæller både erfarne landskabsarkitekter, en bygningskonstruktør og en retoriker. Vi har haft glæden af to hold praktikanter, og så har vi fejret, at Marie Furbo (allerede) har arbejdet et helt årti hos BOGL!

Vi har vundet fantastiske konkurrencer, åbnet porten til Remiseparken og haft spændende, faglige samarbejder. Og sideløbende med alle de nye projekter og mennesker, har vi været hjemsendte. Tilbage på kontoret. Og hjemsendte igen. Vi har fået nye rutiner, og vi er endnu en gang blevet mindet om, hvor vigtige grønne områder er for byerne.

2020 har været pandemiens år, men det har i høj grad også været parkernes år. Danskerne er valfartet til vandreruterne, og vi er stolte og taknemmelige over, at det er vores job at få natur og mennesker til at trives sammen.

Vi ønsker jer et rigtig godt nytår, og så krydser vi vores grønne fingre for, at 2021 kommer til at overraske endnu mere – men på en lidt sjovere måde.

/ Jens og Adam