DK / NO

+45 53 53 54 34
info@bogl.dk

Facebook Instagram LinkedIn

12.02.21

Velkommen til Lasse, Réne, Mirjam og Joaquin

12.02.21

Det nye år byder både på nye kollegaer, projekter og praktikanter, og vi er glade for at kunne sige velkommen til Lasse Ryberg Hansen, René Fischetti,  Mirjam Edenhofer og Joaquin Garbi.

Lasse Ryberg Hansen er landskabsarkitekt og projektleder med knap 10 års erfaring fra nogle af de dygtigste tegnestuer. Lasse har arbejdet på flere store, internationale projekter som Battersea Power Station for engelske firma LDA design samt Makers District og Luxembourg Skypark for BIG. Han bidrager desuden med vigtige kompetencer til tegnestuen indenfor 3D-projektering og er allerede i fuld gang på projekteringen af Kødbyens Skole og Bagsværd Observationshjem.

René Fischetti er nyuddannet fra Københavns Universitet, hvorfra han har en kombineret uddannelsesprofil som have- og parkingeniør og landskabsarkitekt. René færdiggjorde sin kandidat i landskabsarkitektur med et infrastrukturelt og bydelsorienteret transformationsprojekt om Bispeengbuen, og sideløbende med hans uddannelse har han arbejdet ved Niels Lützen Landskabsarkitekter som projekterende landskabsarkitekt. Hos BOGL skal René blandt andet indgå i projekteringen af vores store klimaprojekter.

Joaquin Garbi og Mirjam Edenhofer skal være praktikanter hos BOGL i forårssemestret som en del af deres kandidatuddannelser i Oslo og Roskilde. Mirjam kommer fra Tyskland, men har taget en tur rundt i Skandinavien. Hun har været på udveksling i Lund, læser sin kandidat som landskabsarkitekt på Oslo School of Architecture and Design, og er nu altså et halvt år i København. Joaquin er uddannet som arkitekt på University of Buenos Aires og har siden undervist og arbejdet som arkitekt. Nu er han tilbage på skolebænken på Roskilde Universitet, hvor han tager en MSc i Nordic Urban Planning Studies. Mirjam og Joaquin hjælper til på både projektering og konkurrencer.

Vi er glade for at kunne kickstarte 2021 med fire nye medarbejdere, der kan bidrage med et bredt udsnit af faglige kompetencer, interessante erfaringer og vigtige perspektiver fra andre dele af verden.