DK / NO

+45 53 53 54 34
info@bogl.dk

Facebook Instagram LinkedIn

19.06.24

Nyhavna i Shanghai: BOGL udstiller på prestigefyldt, international designmesse

19.06.24

Med mere end 75.000 besøgende er Design Shanghai Asiens førende designbegivenhed og en vigtig platform for udveksling af viden og løsninger inden for arkitektur og design. Fra 19.-22. juni i år samles arkitekter, designere, udviklere og producenter fra hele verden for at blive inspireret og udfordret af hinanden – og BOGL er med!

Vi bidrager med en udstilling af Nyhavna Promenade i Trondheim, der under titlen “Building more with less – From hardscape to landscape” fortæller historien om transformationen af ​​et postindustrielt landskab til en levende bydel, hvor kultur og natur trives og og sameksisterer.

Landskabsarkitekt Annesofie Milner er rejst til Shanghai for at overvære den officielle åbningsceremoni, hvor hun præsenterede Nyhavna-projektet for de mange fremmødte. I forlængelse heraf deltog hun, sammen med nogle af de andre udstillere, i en paneldebat i regi af Norges Konsulat i Shanghai og Norwegian Business Association China.

Design Shanghai er en af ​​verdens mest prestigefyldte, internationale designbegivenheder og Asiens førende designbegivenhed.

Det er kurator for den norske arkitekturudstilling på Design Shanghai 2024, Oslo Architecture Triennale, som har inviteret BOGL og fem øvrige virksomheder til at udstille på baggrund af en “open call”-proces.

Udstillingen er støttet af Norges Konsulat i Shanghai.

De øvrige udstillere er DRMA, Haptic, Lala Tøyen, Lundhagem og Transborder Studio.

Læs mere om Nyhavna Promenade-udstillingen her (bogl.no).

Billeder: © Henry Stephens