DK / NO

+45 53 53 54 34
info@bogl.dk

Facebook Instagram LinkedIn

23.01.20

Nyt år, nyt kontor – i Oslo

23.01.20

Hos BOGL har vi de senere år oplevet stor vækst og øget efterspørgsel på vores kompetencer i Norge. For at være tættere på vores norske kunder og samarbejdspartnere har vi derfor, pr. 1. januar 2020, åbnet kontor i centrum af Oslo.

”I et marked, ikke ulig det danske, hvor mange store virksomheder forsøger at opruste inden for branchens mange forskelligartede discipliner, står vi stærkt som uafhængig specialist,” forklarer partner og administrerende direktør Adam Bang.

”Vi kan samarbejde med alle og bringer en lang landskabstradition og stor faglighed med ind i vores projekter. Med mere end 50 udførte projekter bag os og flere på vej, føler vi os nu parate til at byde os til i resten af Skandinavien og altså i første omgang med base i København og Oslo.”

Flere projekter på tegnebordet

Sammen med nogle af vores nye, norske allierede er vi allerede i gang med at bidrage til udviklingen af den nye bydel ”Nyhavna” i Trondheim. Her skaber vi rum for fællesskab og kulturliv i et stort offentlig rum med to betonbunkere fra Anden Verdenskrig som omdrejningspunkt.

I november vandt vi den åbne planlægnings- og designkonkurrence om udviklingen af centrum i havnebyen Tananger, som er en forstad til Stavanger, hvor vi har fokuseret på byens historiske forbindelse til havet og dets ressourcer som udgangspunkt for et nyt fællesskab omkring byen og dens aktiviteter.

At tage udgangspunkt i de givne omstændigheder og stedets forudsætninger løber som en rød tråd i udviklingen af BOGLs projekter og tilgangen går igen i udviklingen af BOGL som forretning.

Adam Bang håber, at denne tilgang vil være med til at sikre en lys fremtid for den norske afdeling:

”Vi går ydmygt til værks. Vi giver os tid til at lytte og forstå den kontekst, vi arbejder i. Det er sådan de bedste samarbejder og projekter opdyrkes og opstår, og derfor er det også den metode, vi anvender i forbindelse med etableringen af vores nye kontor.”

BOGLs kontor i Oslo Centrum har adresse på Øvre Slottsgate 7. Henvendelser vedrørende samarbejder, projekter og netværk kan sendes til Betina Holt Haraldsen +47 41 28 25 18 bhh@bogl.no.