DK / NO

+45 53 53 54 34
info@bogl.dk

Facebook Instagram LinkedIn

15.06.22

BOGL sætter spot på naturbaseret klimatilpasning i Polen

15.06.22

Fredag d. 10. juni talte daglig leder i BOGL Oslo Betina Holt Haraldsen og urban designer Karolina Potoczniak om naturbaseret klimatilpasning på et seminar arrangeret af International Development Norway.

Med afsæt i projekterne Fremtidens Gårdhave, Mellemrummet og Remiseparken talte Karolina om innovative regnvandsløsninger og -processer, mens Betinas oplæg handlede om overordnede tilgange og strategier til naturbaserede, blågrønne projekter i en skandinavisk kontekst med fokus på den offentlige sektor.

Forelæsningen er del af et udviklingsprojekt, der skal forberede byen Kłodzko i det sydvestlige Polen og dens indbyggere på ændrende klimaforhold gennem klimatilpasning. Karolina og Betina vil fortsætte dialogen om, hvordan skandinaviske klimatilpasningsmetoder også kan bidrage til at sikre blå-grønne værdier i Polen.

BOGL er specialiseret i klimatilpasning, naturbaseret design og regnvandshåndtering, og vi stræber efter at skabe nye rekreative landskaber i samspil med naturens egne systemer.

Vi er altid klar til at fortælle, diskutere og udfolde vores metoder, tilgange og arbejde med klimatilpasning og stiller gerne op til debatter, seminarer eller konferencer. Tøv ikke med at række ud.