DK / NO

+45 53 53 54 34
info@bogl.dk

Facebook Instagram LinkedIn

16.04.24

Oplev Jens Linnet i Lund den 18. april

16.04.24

Torsdag forelæser Jens Linnet til ”Publika parker och stadsrum” i Stadshallen i Lund. Jens Linnet indgår i et blandet program med oplægsholdere fra bl.a. Frankrig, Holland og Tyskland og kommer til at tale ind i temaet med udgangspunkt i vores erfaringer fra bl.a. Passagen og Smedjen i Thisted og Remiseparken. Dagen før, onsdag den 17. april, er der guidede ture rundt i byen ved Lund kommune med efterfølgende middag.

”Publika parker och stadsrum” er en årligt tilbagevendende konference, der henvender sig til landskabsarkitekter, byplanlæggere, producenter og andre fra by- og landskabsbranchen i Sverige. Konferencen gennemføres i år under temaet ”Offentlige parker og modige byrum – den grønne omstilling i alle dens aspekter kræver mange svære og modige beslutninger”.

”Publika parker och stadsrum” er arrangeret af tænketanken Movium ved SLU – Sveriges lantbruksuniversitet, værtsbyen Lund og partnerkommunerne Helsingborg og Malmø. Konferencen er støttet af EGHN, European Garden Heritage Network.

Foråret byder på flere muligheder for at opleve kreativ direktør og stiftende partner, Jens Linnet, fortælle om BOGL og vores tilgang til vores fag. Vi opdaterer løbende hjemmesiden med kommende arrangementer og links til de enkelte arrangørers hjemmesider og information om billetsalg osv.

Fotograf: Kristina Strand Larsson