DK / NO

+45 53 53 54 34
info@bogl.dk

Facebook Instagram LinkedIn

22.05.24

Studietur 2024: Vandlandskabernes land

22.05.24

I uge 19, mens foråret stadig var nyt og sprødt og solen stod på spring, tog BOGLs tegnestuer på fælles roadtrip til den jyske vestkyst.

Programmet bød på alt fra storslåede naturoplevelser til smukke byrums- og landskabsprojekter, der alle havde det til fælles, at de kredser om hvordan vandet – i form af is, regnvand, åer og hav og i forbindelse med fx tidevand, stormflod og havvandsstigninger – former og forandrer vores landskaber.

På turen rejste vi gennem mange forskellige landskaber i forskellige udviklingsstadier; fra istidslandskaberne i Mols Bjerg, over klitlandskaberne i Thy til Vadehavet og marsken i Tønder. Det var meget lærerigt for os alle på den måde at se og opleve vores fælles referenceramme, når det kommer til den danske natur- og kulturhistorie.

Rent fagligt var der tid til at nørde både fuger og boardwalks, planter og belægninger i både vores egne og andres projekter. Vi besøgte blandt andet Slagteriet i Holstebro, Folkeparken i Odder og Passagen i Thisted, hvor vi tilbragte aftenen med middag i Smedjen. Her fik vi lejlighed til at afprøve både pizzaovn og plancha, og der var god tid til at indtage og opleve Smedjen og de omkringliggende byrum på egen krop.

Torsdag aften bød på bålmiddag i Soldaterskoven nær Tønder, hvor alle bidrog til en magisk afslutning på turen med madlavning og underholdning. Kulminationen på aftenen fandt sted, da vi ud på natten gik hjem gennem skoven og hørte lærken trille.

Vi glæder os allerede til næste gang!

Du kan se en masse billeder og videoer fra turen – både det faglige og det sociale program – under ”highlights” på vores Instagram.

Det kan være svært at prioritere tid til faglig fordybelse i andre projekter end ens egne, når hverdagen kører på skinner. Ikke desto mindre er det noget af det, vi nyder allermest. At komme ud i felten og opleve, hvad skønhed kan gøre for mennesker, byer og natur.

Studieturene spiller en stor rolle for tegnestuens udvikling og fællesskab, og vi ser dem som en vigtig efteruddannelse for alle. Det er her, vi får ny inspiration og fælles referencer, som vi kan trække ind i vores projekter. Og det er her fællesskabet bliver styrket, og nye medarbejdere lærer deres kollegaer at kende.