DK / NO

+45 53 53 54 34
info@bogl.dk

Facebook Instagram LinkedIn

31.03.23

Vil du i praktik hos BOGL?

31.03.23

Vi leder efter to nye, dygtige praktikanter, der har lyst til at være en del af en kreativ, ambitiøs og specialiseret tegnestue. Som praktikant hos BOGL får du et lærerigt ophold med stort ansvar og varierede opgaver. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores fastansatte medarbejdere, besøge projekter og få et indblik i, hvordan et projekt går fra vision til virkelighed. Tidligere praktikanter har arbejdet på konkurrencer om Norske turistveje, en Midlertidig promenade i Nyhavna og en stor offentlig plads i Cuba.

Hos BOGL arbejder vi med mange forskellige metoder, projekttyper og skala – og så brænder vi for vores fag og tror på, at landskabsarkitektur kan være med til at skubbe verden i en grønnere retning.

Vi forestiller os, at …

– du studerer til landskabsarkitekt, urban designer eller byplanlægger og har afsluttet din bachelor. Men vi er også åbne for andre fagligheder, ligesom vi modtager praktikanter fra hele verden

– du er god til Autocad, Adobe-pakken og 3D i fx Rhino eller Sketch-up

– du har grafisk sans

– du er nysgerrig, åben og imødekommende og ikke er bange for at tage ansvar og arbejde selvstændigt

Om fredagen spiser vi morgenmad og holder tegnestuemøder. I løbet af efteråret besøger vi projekter og tager på udflugt, og når julen nærmer sig, holder vi en julefest. Frokosten er altid vegetarisk (og gratis for praktikanter), og vi spiser den sammen ved et langbord.

DET PRAKTISKE

Praktikopholdet er fuldtid, løber fra august til og med januar 2024 og er lønnet svarende til SU.

Praktikopholdet finder sted på tegnestuen i København på Tranevej 16, 2400 NV.

Du søger ved at sende dit CV, portfolio og en kort motivation i en e-mail til Kamille Augustinus på job@bogl.dk – skriv ’praktik’ i emnefeltet. Husk at skrive dine kontaktoplysninger på dit CV og portfolio.

Dit portfolio må gerne være på engelsk, dansk, norsk eller svensk, og begræns gerne tekstmængden til et minimum. Vi ser helst, at dit materiale indeholder få og gode eksempler på dine seneste projekter. Er du nysgerrig på, hvordan livet som praktikant er hos BOGL, kan du få et indblik på vores Instagram.

Ansøgningsfristen er den 12. april, vi giver svar i starten af uge 16 og afholder samtaler i  uge 17.

Hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte Kamille på kah@bogl.dk eller tlf. +45 31 14 75 19.

Hvis du vil have et indblik i vores projekter og hverdag på tegnestuen, kan du følge os på Facebook, Instagram og LinkedIn.

Vi håber, at du har lyst til at være i praktik hos BOGL, og glæder os til at høre fra dig.