DK / NO

+45 53 53 54 34
info@bogl.dk

Facebook Instagram LinkedIn

01.11.21

Vil du være en del af BOGLs nye praktikanthold?

01.11.21

Vi leder efter et nyt hold dygtige praktikanter, der har lyst til at være en del af en ung, kreativ og ambitiøs tegnestue. Som praktikant hos os får du et lærerigt ophold med stort ansvar og varierede opgaver. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores fastansatte medarbejdere, besøge projekter og se nogle af dine idéer blive til virkelighed. Tidligere praktikanter har for eksempel arbejdet med Masterplanen for Laksevågneset i Bergen, Sundbyøster Plads og konkurrenceforslag til SMK Thy. Vi arbejder med mange forskellige metoder, projekttyper og skala – og så brænder vi for vores fag og tror på, at landskabsarkitektur kan være med til at skubbe verden i en grønnere retning.

Vi forestiller os, at …

– du studerer til landskabsarkitekt, urban designer eller byplanlægger og har afsluttet din bachelor. Men vi er også åbne for andre fagligheder, ligesom vi modtager praktikanter fra hele verden.

– du er god til Autocad, Adobe-pakken og 3D i fx Rhino eller Sketch-up.

– du har grafisk sans

– du er nysgerrig, åben og imødekommende og ikke er bange for at tage ansvar og arbejde selvstændigt

Vi starter ugen ud med morgenmad og slutter den ofte af med bordtennis og en fredagsøl. Frokosten er altid vegetarisk (og gratis for praktikanter), og vi spiser den sammen ved et langbord. I løbet af foråret besøger vi projekter og tager på udflugt, og når ferien nærmer sig, holder vi en sommerfest.

DET PRAKTISKE

Praktikopholdet løber fra februar til og med juni 2022, er fuldtid og lønnet med 6.500 kr. om måneden (inkl. frokost).

Du søger ved at sende dit CV, portfolio og en kort motivation i en e-mail til Kamille Hansson på kah@bogl.dk – skriv ’praktik’ i emnefeltet. Husk at skrive dine kontaktoplysninger på dit CV og portfolio.

Noter i din ansøgning om, du er interesseret i et praktikophold på tegnestuen i København (Tranevej 16) eller i Oslo (Hausmanns gate 6).

Ansøgningsfristen er den 12. november. Vi vender tilbage til dig i uge 46 og afholder samtaler i uge 47.

Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte Kamille på kah@bogl.dk eller ringe på tlf. +45 31 14 75 19.

Hvis du vil have et indblik i vores projekter og hverdag på tegnestuen, kan du følge os på Facebook, Instagram og LinkedIn.

Vi håber, at du har lyst til at være i praktik hos os og glæder os til at høre fra dig.