DK / NO

+45 53 53 54 34
info@bogl.dk

Facebook Instagram LinkedIn

06.07.20

Marie Furbo fejrer 10 år hos BOGL

06.07.20

I sommeren 2010 blev landskabsarkitekt Marie Furbo ansat som tegnestuens allerførste medarbejder og nu 10 år efter, er hun partner og projektchef. I det sidste årti har Maries bidrag til BOGL spændt bredt – fra Ørestad Skoles blomstrende krat af mirabeller til det prisbelønnede, bølgende landskab ved Kalvebod Fælled Skole til den nye lommepark, Mellemrummet, i Ørestad. Fælles for dem alle er, at Maries grundige kendskab til planter og store indlevelsesevne har resulteret i oplevelsesrige miljøer. Sanser og kreativitet bliver stimuleret i de legende landskaber, hvor biodiversitet, bynatur og bevægelse er i fokus.

”Vi er glade og stolte over at have haft Marie med på holdet i 10 år. Det har været fantastisk at følge hendes udvikling fra nyuddannet plantenørd til projektchef og byggeøkonom med ansvar for tegnestuens allerstørste projekter.” siger administrerende direktør Adam Bang.

Som projekteringsleder på BOGL’s store parkprojekter spiller Marie en afgørende rolle i udviklingen af Remiseparken, der bliver indviet til september og Kulbaneparken, som lige er sendt i udbud.

”Når Remiseparken åbner til september, kan vi især takke Marie for at have omsat visioner og idéer til virkelighed. Parken bliver en kombination af frodig natur og kulturlandskab midt i midt i Urbanplanen i København, og vi glæder os til endnu engang at se Maries bidrag blomstre – i bogstavelig forstand.” siger Jens Linnet.

Marie Furbo er uddannet landskabsarkitekt fra Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole i 2009 og blev ansat hos BOGL i 2010. Syv år efter kom Marie ind i ledelsen som associeret partner, og i 2019 blev hun partner og projektchef i BOGL. Samme år færdiggjorde hun sin MDB som Byggeøkonom.

Stort tillykke til Marie fra alle hos BOGL.