DK / NO

+45 53 53 54 34
info@bogl.dk

Facebook Instagram LinkedIn

09.11.20

Love indtager ny rolle på tegnestuen

09.11.20

Stor vækst og rivende udvikling har præget BOGL i løbet af de seneste år. Vi har åbnet nyt kontor i Oslo, vundet flere større projekter og totalrådgivningsopgaver og færdiggjort både parker og byrum. Derfor justerer vi organisationen i løbet af efteråret. Som en del af denne omstrukturering træder Love Sverud ud af ledelsen og partnergruppen og ind i en ny rolle som seniorspecialist. Her skal han sikre et højt fagligt niveau ved at rådgive og støtte tegnestuens medarbejdere og ledelse inden for aftale- og lovmæssige forhold, bygge- og anlægsprocesser samt projektering og udførelse.

”Det er en styrkelse af vores organisation, at Love får frigivet tid til gå ind og vejlede og støtte projekteringsteamsne og sikre høj kvalitet for vores bygherrer og samarbejdspartnere. Vi er glade for, at hans erfaring og viden på den måde kan komme til øget gavn på flere projekter”, fortæller Adam Bang.

Love har mere end tyve års erfaring med projektering og udførelse af anlægsprojekter, hvilket betyder, at han er ekspert i alt fra byggereglementer til belægninger og en enorm faglig ressource på tegnestuen. Fremover får han mere tid på projekterne og dét, han er allerbedst til; at omsætte visioner og koncepter til bygbarhed og føre dem til realisering.

Love har været ansat på BOGL siden 2013 og har været en nøgleperson på nogle af tegnestuens mest markante projekter: Aktivitetsparken i Farum Midtpunkt, Kildegården, Kalvebod Fælled Skole, Slagteriet i Holstebro og Fremtidens Gårdhave ved Straussvej.